Férfi ősz haj festése

Férfi hajfesték, színenként 4 hajszín árnyalathoz. Top minőség, Vörösödés, Ammóniamentes,  PPD mentes, Extra gyors, Professzionális, ősz hajat is takaró hajfesték csomag férfi hajra. Gyorsan ható ( 5-10 perc) Barber hajfestékek, melyek férfiaknak készültek. – A férfi hajra készült hajfesték csomag  30ml hajfestékből + 30ml oxigentából áll.
1-1 hajfesték színnel, pl. CT6, a hatóidő változtatásával kb. 4 -5 hajszínárnyalatot, színmélységet festhetünk meg ugyanazon színben, pl. sötétbarnától a világosbarnáig.
 

Irány a termékhez a webáruházban ------>>>
 

A Barber, férfi hajfesték csomag ára tartalmazza a hajfestéket, az oxidálót tartalmazó csőrös felvivő flakont, és egy hajfestő védő kesztyűt.
A férfiak mindig sietnek, ezért ez a hajfesték nagyon gyorsan dolgozik. A Nirvel  Homme Barber férfi hajfesték nem tartalmaz ammóniát és p-fenilént, nagyon egyszerűen a használata, és a hatóidő változtatásával tág határok között sötétíthetünk a hajszínárnyalatokon.
A férfiaknál a legtöbbet előforduló két hajszín probléma amiért haj festésre adják a fejüket, az őszülés, a fehér hajszálak eltüntetése, vagy a kifakult hajszín frissítése. Mindkét hajszínváltoztatás jelentős változást hoz a megjelenésben.
 
« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?