A legszebb szőke hajszín elkészítése

A szőke hajszín mindig különlegesnek számít, határozottan megfiatalítja, és feltűnő egyéniséggé varázsolja viselőjét! Felsoroljuk a szőke hajszíntrendeket, a ragyogó szőke tincsek ápolásához szükséges hajápolókat, valamint azokat a termékeinket is, mellyel megalkotható a tökéletes szőke hajszín! 
 
 

A tökéletes szőke hajszín készítéséhez minden megtalálható webáruházunkban!

A szőke hajszínek soha nem mennek ki a divatból! A szőke hajszín mindig különlegesnek számít, határozottan megfiatalítja, és feltűnő egyéniséggé varázsolja viselőjét! Felsoroljuk a szőke hajszíntrendeket, a ragyogó szőke tincsek ápolásához szükséges hajápolókat, valamint azokat a termékeinket is, mellyel megalkotható a tökéletes szőke hajszín! 

A szőke haj legszebb árnyalatai megtalálhatók Kincrem Prestige hajfesték árnyalatai között

A szőke hajszínnek rengeteg árnyalata van, így szinte mindenki megtalálhatja az arcához és a bőréhez tökéletesen illő árnyalatot. Két nagyobb csoportot tudunk itt létrehozni: vannak a meleg és a hideg tónusok.

A hideg szőke árnyalat az elmúlt évek során egyre nagyobb népszerűségnek örvend! Ennek a hajszínnek nagy előnye, hogy valóban az összes szemszínhez tökéletesen passzol, viszont a bőrtónusnál már kicsit óvatosabbnak kell lenni, hiszen egy ennyire világos hajszín könnyen sápadt arcbőrt eredményezhet! Ez a hajszín mind a világos bőrhöz, mind pedig a sötétebb tónusokhoz tökéletesen illeszkedik, hiszen az előbbinek angyali kisugárzást kölcsönöz, míg az utóbbiaknak intenzívebb külsőt ad! Az összhatás érdekében a sötét szemöldök és a megfelelő smink ajánlott.
 

A bézs természetes szőke hajszín rengeteg nő álma! A bézs árnyalatokkal pedig egyszerűen nem lehet mellé lőni, hiszen ezek a semleges árnyalatokat hasonlítanak leginkább a nem festett hajszálakra! Ezek a színek idén hatalmas népszerűségnek fognak örvendeni, hiszen viseletük rendkívül könnyed, de teljesen más megjelenést kölcsönöz viselőjének!

Hamvas szőke haj, egy speciális világos hajszíntrend sose megy ki a divatból. Komolyabb és konzervatívabb, színes ruhával, kiegészítőkkel bohókásabbá, lazábbá lehet varázsolni. Azoknak ajánlott, akiknek szemszínük szürkés árnyalatú, de bátran hordhatja bárki, akinek megtetszik. Ápoláshoz használjon hamvasító sampont! --- >>>

A méz szőke hajszíntrendek egyik legszebb, legnatúrabb árnyalata, ami tökéletes döntés bárkinek. Abszolút befutó. Azoknak, akik ebbe a típusba tartoznak, a legkülönlegesebb hajszínek is élővé, elevenné varázsolja megjelenésüket!

A réz szőke ezer árnyalatába tartozik az örök klasszikus, réz szőke, amely egy pici vöröses árnyalatot ad a hajszínnek, ezzel is játékosságot kölcsönöznek annak! Gyönyörű, ahogy megcsillan, tavasszal, nyáron a napfényben. Aki új külsőt szeretne annak szuper választás, megújítja az egész arcot, kinézetet.

A tökéletes végeredmény, Luxus minőség!

Kinblond szőkítőpor – tökéletes szőke hajszín – kíméletes szőkítés

A tökéletes szőke hajszín elkészítése mára már nem álom! Akkor válassz professzionális termékeket!

A tökéletes szőke hajszín elkészítéséhez válaszd a Kinblond szőkítőket, amelyek kímélő hatásúak amellett, hogy gyors és eredményes hatást érhetsz el velük. A teljes kezelés akár 7 színárnyalat világosítását is lehetővé teszi. Minden technikához, minden előzőleg elképzelt eredményhez és minden hajszerkezethez ideális szőkítő termék. Ezek az aktív hatóanyagok teljes biztonság mellett garantálják számodra az egyenletes szőkítést és világosítást, alkalmazkodva a haj normál szerkezetéhez. A termék maximálisan személyre szabott kezelési lehetőségeket nyújt a high-tech eredmények és az igényes fodrászok követelményeihez igazítva.

Minden technikához, minden előzőleg elképzelt eredményhez és minden hajszerkezethez megtalálható az ideális szőkítő termék.  Irány a termék --->>

A szőke haj ápolása, védelme

A szőke vagy szőkített haj több törődést és ápolást igényel, ezért nagyon fontos, hogy hajszálak megfelelő ápolást kapjanak. A Fibermax és Nirvel Plex termékcsalád kifejezetten a szőkített haj ápolására lett kifejlesztve, az új Plex technológiának köszönhetően innovatív és professzionális termék a piacon. Használata során behatol a hajszálak belsejébe és erősíti annak fehérjeszerkezetét, így a hajat fényessé és élettel telivé varázsolja.

A Plex hajápolók a hajszínváltoztatás fontos kiegészítői lettek.

A hajszínváltoztatásokat Fibermax és Nirvel Plex kötés-sokszorosító kezeléssel egészítsd ki, hogy még extrém szőkítés esetében is megmaradjon a hajszálak rugalmassága, a szerkezeti kötések nem bomlanak szét, így könnyedén elérhető a tökéletes szőke hajszín!

A Fibermax és Nirvel Plex úgy védi a hajszálakat a kémiai folyamatok közben, mint egy kis építész – azonnal pótolja az elveszett kötéseket a hajban. Irány a termék! --->>

Mi is pontosan?

A legújabb, kutatások által kifejlesztett kötéssokszorosító technológia

Az ezzel a technológiával kifejlesztett innovatív és professzionális termék a piacon, amely más kezelésekkel együttműködve javítja azok kozmetikai hatásait

A termék természetes eredetű, úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás  – rugalmasság – kopás-ellenállás) – amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért – kifejtse jótékony hatását.

Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatáshoz lehet használni, például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is.

 

Miért érdemes a Fibermax és Nirvel Plex választani?

óvja a hajat a károsodástól

megsokszorozza a kötéseket, és összeköti a sérült, felbomlott kötéseket

bármilyen hajkezelés alkalmával bevethető

a most divatos balayage ombre és pasztell festés során is ajánljuk

az összes hajtípus esetén alkalmazható

 

A tökéletes szőke hajszín elkészítése mellett az utóápolásra is nagy hangsúlyt kell fektetni, hogy minél tovább megőrizze ragyogó fényét és selymes tapintását! A szőke haj utóápolásához a legjobb választás a speciálisan festett, és szőke hajra készült termékek, használata, melyek biztosítják a szőke haj számára a tökéletes hidratálást. A fakó, élettelen és igénybe vett haj elsődleges problémája sok esetben a hidratáció hiánya.  

A tökéletes szőke haja készítéséhez válaszd professzionális termékeinket!

2019-07-27  google - legszebb szőke hajszín - 1 old - 1hely

« vissza az összes bejegyzéshez

Ezeket olvasta már?